Megérkezett Az Igazság ligája trailer – és nagyon jó

21
7791

A hétvégi Comic-Con-on a Csodanő előzetese mellett az Igazság ligája trailere is előkerült, és meglehetősen jónak is tűnik.
Az előzetesből megtudhatjuk, hogy Bruce Wayne (Ben Affleck) Batman Superman ellen-ben megszerzett titkos fájlokat megnézve elindul, hogy összetoborozza a rendkívüli erőkkel rendelkező hősöket egy csapatba – Az előzetes elején Aquaman (Jason Momoa), majd később Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) is előkerül.
Lehet hogy tényleg van miért aggódia a Marvel-nek?

21 HOZZÁSZÓLÁS

  • Valóban nem kell aggódnia a MARVEL-nek!
   De ha már itt tartunk néha a Farkas (Wolverine) is úgy néz ki mint egy “alkoholista csöves” és az új Flash semmivel sem “ultra gáz” minta az új Pókember…

 1. Szerintem meg jó lesz a film…

  Superman meg tuti benne lesz, csak az első előzetesbe még nem tették bele.
  Aquamannek meg szerintem pont ilyennek kell lennie, mivel ha jól tudom száműzött a tenger világából.
  Flash-től meg ne várjuk túl sokat, soha nem volt túl komoly, az igaz kulcsszerepe van a filmben.
  Cyborg meg nagyon ászul néz ki ebben az előzetesben.
  Batman amint látunk a gárdát próbálja meg összeszedni a világban.
  Wonder Woman meg már a csapat része.

  Bár a Zöld Lámás és a Zöld Íjász is hiányzik az előzetesből, a Zöld Íjász csak ritkán szokott a rajzfilmben lenni.
  Ha a hír igaz akkor a Stephen Amell lesz a Zöld Íjász a filmben ő aki a sorozatban is az Íjászt játssza.

 2. superman is benne lesz csak mivel a bvs végén ugye… ezért sztem egy előzetesbe se fog szerepelni csak a filmben.. és fényévekkel jobb lett volna a sorozat flash mint ez a troll.. egyébként jolesz ez!

 3. Spoiler

  Nem attól lettek barátok. Az csak hirtelen megállította hogy ne szúrja le. Barátok attól lettek hogy Batman kedves anyukajat egy gonosztevő ölte meg es egy másik most éppen szupcsi anyukájával akarja ugyanezt tenni. Ez mar elég volt nekik.

 4. Ja nagy indok volt az biztos! Addig a pillanatig meg akarta ölni mivel superman veszélyes a földre és bármikor elpusztíthatja meg amit ugye csináltak zoodal a földel (persze ezt batman hitte így hogy azé ne legyen a film unalmas de az lett sajna) ! Asztán supi anyukáját is elkapták a csúnya bácsik és már haverok lettek XD Tiszta röhej az egész! (Sajna láttam moziba) Ez a Trailer meg mitől nagyon jó ez kb semmi ez egy amolyan felvezetője az eredeti trailernek amiben már többet mutatnak ez így egy nagy semmi!

 5. SPOILER!
  Igen, ez jó kérdés. Nem sok értelme van így. Esetleg ő is volt a temetésen és akkor repült el. Vagy csak szimplán erősíteni akarták az érzést, hogy még nincs vége a mókának, hiszen az üres koporsó jelentheti azt is, hogy meghalt ugyan, de nem oda temették el.
  Passz.

 6. 2 temetés volt. Egy a városban, ahol Supermant temették üres koporsóban és egy vidéken, ahol Clarkot temették.
  Ott volt a test is.
  A föld szemek emelkedéséve azt jelezték, hogy kezd visszatérni belé az élet.

  Remélem segítettem.

 7. na most tisztázzunk valamit amikor Batman azt mondja üres koporsót ünnepelnek akkor arra gondolt hogy amit a városban vittek mivel Clark Kentet Smallville ben temették el egy fa koporsóvban supermannek meg egy fekete acél koporsót vittek !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ