Megérkezett az előzetes az Amerika kapitány: Polgárháború-hoz. Poszterek is vannak

5
4132

A múlt hónapban még az keringett a neten, hogy a Star Wars: Az ébredő erő premierjével fog megérkezni az Amerika kapitány: Polgárháború első előzetese – tegnap este azonban kellemes meglepetésben lett részünk, ugyanis a Jimmy Kimmel Live!-val ban már le is vetítették a trailer, ma pedig néhány poszter körítésében hozzánk is eljutott.
Tartalom: Az Ultron korában történt eseményeket követően a Bosszúállók új csapata Steve Rogers vezetésével tovább folytatja az emberiség védelmében megkezdett harcot. Egy újabb incidens azonban civil veszteséggel is jár, és ezt követően a kormány úgy dönt, felállít egy új rendszert, amellyel nem csupán felelősségre vonhatja a hősőket, de ők határoznák meg, mikor van szükség a segítségükre és mikor nem. A kialakult helyzet két táborra osztja a Bosszúállókat, és miközben belső harcok nehezítik az életüket, egy újabb gonosz is felüti a fejét.
Mozibemutató 2016. május 6.


Amerika kapitány: Polgárháború poszterek


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Így a jó, ha nem lövik le a poént… különben mit néznél a nagy vásznon? 😀 Nekem elég volt ennyi a filmből, hogy eldöntsem, hogy biztosan ott fogok ülni a moziban 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ