Megérkezett az Éjszakai ragadozók előzetese – magyar felirattal

0
1277

Tom Ford író-rendező első filmje, az Egy egyedülálló férfi óriási sikert aratott a kritikusok körében, így aztán tűkön ülve várták, mikor vágja bele a fejszéjét egy újabb projektbe. Nem kapkodta el, de hét év után, idén novemberben érkezik a Éjszakai ragadozók, ami az első előzetese alapján talán még azt első film sikereit is túl fogja szárnyalni.
Tartalom: Susan Morrow (Amy Adams) Los Angeles-i műkereskedő, aki hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval (Armie Hammer), ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában. A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal) írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra biztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották…
…de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ