Megérkezett a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet előzetes. Birodalmi lépegetőkkel

8
3852

A várakozásoknak megfelelően meg is érkezett az első előzetes a Rogue One: A Star Wars story-hoz, ami a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet magyar címet kapta, és természetesen a nemzetközi premierrel egyidőben, azaz december 15-én érkezik a hazai mozikba is. A jó kétperces anyag bővel szolgál látnivalóval, a legnagyobb örömöt azonban valószínűleg a legendás Birodalmi lépegetők visszatérése fogja okozni a rajongóknak.
A hivatalos tartalom egyelőre nem került ki, azonban azt már régóta tudjuk, hogy a film a Star Wars III és IV közötti dőszakban játszódik, a sztori középpontjában egy lázadó csapat fog állni, akik arra a merész tettre készülnek, hogy ellopják a első Halálcsillag terveit…
Reméljük, hamarosan a szinkronos változat is debütál.

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha abból indulunk ki, hogy az SW7-ben csak annyi volt a rossz, hogy nem volt eredeti a sztori, csak koppintottak, akkor ez mindenképpen jobbnak tűnik. Végre kapunk egy eredetibb történetet. Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) pedig hangulatteremtésben meg a speciális effektekben szintén ott van a szeren. Mondjuk, ezektől függetlenül még számos szempontból elronthatja a filmet, de álljunk hozzá pozitívan!

  2. Ami a rendező urat illeti a Godzillája egy forintot nem ér, ezek után felmerül bennem a kérdés. Mire fel kérték fel őt, hogy ezt megrendezze? Lehet pozitívan hozzá állni, de ami tény az tény.

    • Pedig pont, hogy ér: a Godzilla az USÁ-ban 200 millió dollárt hozott a mozikban, amivel a 160 milliós büdzsét überelte, világszinten pedig több mint fél milliárd dollárt, tehát “forintosítva” sajnos jó üzletet jelentett, még ha nem is olyan kiemelkedőt, mint ami mostanában e fogalomhoz párosul: lásd a Batman Superman ellen, két hete megy a mozikban, és 720 millió dollárnál tart a bevétele. Mindegy, abban egyetértünk, hogy a Godzilla bizony – átvitt értelemben is – több sebből vérzett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ