Jövő nyáron Villám McQueen és hű barátja, Matuka ismét versenybe száll a nézők kegyeiért, ma pedig már meg is érkezett a Verdák 3. első előzetese. A rövid teaser trailerből túl sokat nem tudunk ugyan meg, ám láthatjuk Villám McQueen-tegy elég komolynak tűnő bukás közben, majd ezt követően a baljóslatú “És ezt követően minden megváltozik” szöveget jelenik meg. Úgy néz ki, kedvenc versenyautókat is utolérte az elkerülhetetlen…
A film tartalma már korábban kiderült: Villám McQueen (Owen Wilson) immár veterán versenyző, aki körbeutazza és versenyzi az egész világot, miközben új barátokra és új ellenségekre is szert tesz. McQueen ugyan nem számít öregnek, azonban a régi versenyautók egyike, és az új generációk megjelenésével egyre többen kérdőjelezik meg, vajon nem kellene-e nyugdíjba vonulnia. Az egyik ilyen kezdő egy olyan küzdelembe kényszeríti McQueen-t, aminek egy egész versenygeneráció sorsa a tétje.
Mozibemutató: 2017. június 16.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..