A tegnap érkezett poszter után nem sokkal már az előzetest is közzétette a Warner Bros. Dwayne Johnson azonos című videójátékon alapuló Rampage filmjéhez, amelyben óriásszörnyek rombolnak le városokat.
A Rampage: Tombolás és rombolás magyar címet kapott filmben Johnson egy Davis Okoye nevű primatológust alakít, aki az emberektől kellő távolságban tartja magát, azonban igen szoros kapcsolatban áll George-dzsal, a rendkívüli intelligenciával rendelkező albínó ezüsthátú gorillával, akit születése óta ő nevel. Egy félresikerült genetikai kísérlet következtében azonban a majom óriási, őrjöngő szörnnyé változik. A helyzet még rosszabb lesz, amikor kiderül, hogy más alfa ragadozók is hasonlóképp megváltoztak, és a szörnyeteg keresztül-kasul járják a kontinenst, porig rombolva mindent, ami az útjukba kerül. Okoye egy hitelét vesztett génmanipulátorral közösen próbálja meg megtalálni az ellenszert, és megmenteni korábbi barátját, ám a helyzet gyorsan romlik…
A Rampage: Tombolás és rombolás 2018. április 20-án érkezik a mozikba.3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi.
    Nem értem minek ez a godzilla koppintás?
    CGI püfölés,közben vicces beszólások(nehogy túl komoly legyen a csökkent agyú mozinéző számára), popcorn zabálás, a majom a végén biztos feláldozza magát majd az emberekért egy könnycseppet elmorzsolnak és vége. Ezért pénzt kiadni sem érdemes.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..