Megérkezett az első előzetes 2018 egyik legérdekesebbnek ígérkező horrorfilmjéhez, a Slender Man-hez, amelynek címadó karaktere mindenféle legenda vagy könyves előzmény nélkül, egy Eric Knudsen nevű internetes fórumozó mémjéből kelt önálló életre 2009-ben.
A kitalált alakot legtöbbször egy nagyon magas és hosszú karú, arcvonások nélküli figuraként ábrázolják, amely sötét öltönyben és (gyakran piros) nyakkendőben jelenik meg, és elsősorban gyerekeket illetve tinédzsereket vesz célba.
A film pontos sztorija egyelőre nem ismert, a mozibemutató május 18-án lesz.4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. sagyula – Arról nem a Slender Man figura tehet, hogy valaki nem fut 100-on és megöl másokat. Akinek olyan mentális betegsége van, hogy hangokat hall és ezek a hangok gyilkolásra késztetik, annak tök mindegy, hogy milyen figura jelenik meg a fejében, attól az még ölni fog. Egyébként én azt sem tartom kizártnak, hogy az említett elkövetők pusztán menteni akarták a bőrüket azzal, hogy egy kitalált karakterre kenték a dolgot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..