Megérkezett A gyűlöletes nyolcas első előzetese

4
570

The-Hateful-EightMegérkezett a várva várt előzetes Quentin Tarantino A gyűlöletes nyolcas (The Hateful Eight) című westernfilmjéhez, amely pazar szereposztással csábítja a mozikba még azokat is, akik amúgy nem túlzottan rajonganak a műfaj iránt. A The Weinstein Company már idén Karácsonykor eljuttatja néhány kiválasztott moziba a filmet, azonban a hivatalos nemzetközi premier csak 2016. január 8-án lesz.
Tartalom: A film 6, 9, 12 vagy tökmindegy hány évvel a Polgárháború után játszódik, az első képeken egy postakocsit látunk, amint a wyomingi tájakon áthalad. Az utasai egy fejvadász, John Ruth (Kurt Russell) és foglya, egy Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) nevű szökött rab Red Rock városába tartanak, ahol Ruth-ot csak “hóhér” néven emlegetik. Útközben összetalálkoznak két idegennel, Marquis Warren őrmester (Samuel L. Jackson) egy feketebőrű ex-katona, aki szintén fejvadászként keresi a kenyerét, Chris Mannix (Walton Goggins) pedig Red Rock leendő új seriffje. A társaság egy viharban eltéveszti az utat, és végül egy postakocsiállomáson, Minnie rövidáruboltjában találnak menedéket.
A boltban azonban a tulajdonos helyett négy idegen arc fogadja őket: Bob (Demián Bichir) vigyáz az üzletre, amíg Minnie édesanyjánál van látogatóban, Oswaldo Mobray (Tim Roth), Red Rock hivatalos hóhérja, Joe Gage (Michael Madsen) egyszerű tehénpásztor és egy szövetségi tábornok Sanford Smithers (Bruce Dern). Ahogy a vihar egyre jobban tönkretesz a hágót, a 8 utazó hamarosan rájön, hogy valószínűleg nem fognak eljutni Red Rock-ba…


A gyűlöletes nyolcas /The Hateful Eight/ előzetes /teaser trailer/4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A felhajtás Tarantino miatt van. Aki szereti a filmjeit annak mindegy is, mi van az előzetesben. Egyébként az előzetes csak nagyjából körvonalazza a történet keretét, a lényeg a kommunikációban lesz mint a “mester” többi filmjében.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ