Megérkezett a Doctor Strange trailer

3
2033

A tegnap esti Jimmy Kimmel Live! show gyakorlatilag teljes egészében a Marvel filmjeinek volt szentelve, és bár a műsoridő nagy része a hamarosan mozikba kerülő Amerika kapitány: Polgárháború körül forgott, levetítették az első trailert a november 5-én érkező Doctor Strange filmhez is
A Marvel 3. fázisa második filmjének középontjában egy Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) nevű idegsebész áll, aki egy autóbaleset miatt halálközeli állapotba kerül, ám ekkor felfedez egy rejtett alternatív univerzumot, amelyben a mágia létező és valós dolog.
A film kisebb szerepeiben is remek színészek tűnnek fel: Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Amy Landecker, Scott Adkins és Mads Mikkelsen.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hosszú idő után ez az első szuperhősös film amire bemutató alapján azt mondom,hogy érdekes lehet és talán moziba is érdemes megnézni…
    Remélem követik a trailer hangulatát a filmbe majd, és nem bohóckodós irányt veszik fel, mert az már nagyon unalmas és szerencsétlen dolog lenne. Elég volt már a nyomorult vicc parádés szuperhős filmekből amikbe semmi nem megy tétre és minden csak úgy történik a CGI érdekébe.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ