Bár alig telt el pár nap azóta, hogy Az oroszlánkirály első előzetesét közzétették, a Disney máris egy újabb kiemelt filmje, az Artemis Fowl trailerét is közzétette.
A 2019. augusztus 9-én mozikb a kerülő adaptáció középpontjában a 12 éves zseni, Artemis Fowl áll, aki egy többgenerációs bűnöződinasztia legifjabb tagja. Artemis azonban még maga sem sejti, hogy mekkora kalamajkába fog kerüli, amikor túszul ejt egy tündért, mert úgy gondolja, hogy apja eltűnése mögött is tündérek állnak – ezek a tündérek ugyanis nem azok, amelyekről lefekvés előtt a szülők mesélni szoktak gyermekeiknek, félelmetes és agresszív lények, akik karddal torolják meg, ha fenyegetés éri őket.
Az Eoin Colfer első regény alapján készült filmet Kenneth Branagh (Thor: Ragnarök) rendezi, a fő szerepekben pedig Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Tamara Smart, Nonzo Anozie, Josh Gad és Judi Dench lesz látható.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..