Megérkezett a Deadpool trailer. Rögtön kettő.

4
261

DeadpoolA 20th Century Fox végre elérhető tette a jövő februárban mozikba kerülő Deadpool korhatáros előzetesét, ami a Comic Con-ról rossz minőségű, telefonos változatban korábban már kiszivárgott.
A Marvel legfurább antihőséről készült film középpontjában egy Wade Wilson (Ryan Reynolds) nevű speciális kiképzést kapott zsoldos áll, aki egy kísérleti kezelésen átesve hihetetlen képességekre, köztük extrém regenerációs képességre tesz szert. Wilso sötét humorú új alteregóját elfogadva, immár Deadpoolként elindul, hogy levadássza azokat, akik tönkretették az életét.
A projekt a 2009, az X-men kezdetek: Farkas óta a levegőben van, ám a 20th Century Fox csak a tavaly kiszivárgott(ogtatott) tesztjelenetet követő pozitív reakciók után adott zöld utat a filmnek.
A filmben több X-men-es mutáns is szerepelni fog, az előzetesben is felbukkanó Kolosszust Andre Tricoteux alakítja, Morena Baccarin Copycat, Gina Carano Angel Dust, Ed Skrein Ajax, T.J. Miller Weasel, Brianna Hildebrand pedig egy Negasonic Teenage Warhead nevű mutáns szerepébe bújik.
Egy korhatáros és egy korhatár nélkül megtekinthető változat is jött az előzeteshez.


Deadpool előzetes /trailer/
Deadpool előzetes /trailer/


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. hát, inkább paródiának tűnik kb. ez a cucc … egyébként meg akkor semmi köze az X-men-es történethez, ha jól sejtem. Persze mondjuk ott “fejvesztett” lett :). És milyen extra képességei lesznek? Vagy kellene, hogy legyenek?

  2. Deadpool megjelenése X-men farkas kezdetekben .. Nem épp pontos .. Mivel csak farkas regenerációs képességét akarták át ültetni de gikszer adódott és eltorzult az arca meg kialakult több személyisége ..Ebből jönnek a poénok majd . elég sok. Más képessége elviekben annyi h lopott egy kis hatótávolságú teleportáló készüléket .. kapcsolódik az X-men történeti szálhoz is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ