Még egy Csatahajó trailer

11
127

Battleship posterAz európai (és magyar) mozikba valamiért egy hónappal az amerikai premier előtt kerül Peter Berg Csatahajó filmje – mivel különösebb vetélytárs nélkül kezdik el vetíteni, biztosan első helyen végez a heti magyar nézettségi listán.
Talán egy kicsit korán kezdtek neki a marketingnek, mert ezt – mármint az ötödik trailert – egy kicsit már soknak érzem.
A vízen, levegőben és a szárazföldön kibontakozó harcban bolygónk a túlélésért küzd egy felsőbbrendű erő ellen. A Hasbro klasszikus tengeri csatás játéka a Torpedó alapján készült film főszereplői Taylor Kitsch, mint Hopper, a John Paul Jones hadihajón szolgáló tengerésztiszt; Brooklyn Decker, mint Sam, Hopper menyasszonya; Alexander Skarsgard, mint Hopper bátyja, Stone, a Samson hadihajó parancsnoka; Rihanna, mint Raikes hadnagy, Hopper bajtársa, és a John Paul Jones hadihajó fegyverspecialistája, és Liam Neeson, Sam apja és Hopper és Stone felettese, Shane admirális.


Csatahajó előzetes /trailer/Csatahajó film adatlap magyar előzetessel


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. 😀 Jó kis film lesz, de moziba nem hiszem hogy elmegyek miatta. Amúgy tényleg, már levetítettek egy rakás trailer-t, vajon mikor lesz valami új magyar szinkronos előzetes…

  2. Engem már a legelső trailerrel felcsigáztak,kicsit soknak tartom az új jelenetek szórását,de hát a film iránt fel kell valahogy gerjeszteni a nézői vágyat.Csak jöjjön már!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..