LucyLuc Besson legújabb “agymenésének” főszereplője Scarlett Johansson, alias Lucy, akit nemes egyszerűséggel szállítóeszköznek használnak, drogot csempésznek a testében, amit műtéti úton juttatnak belé. A probléma ott adódik, amikor a konkurencia elkapja, s vallatása közben a “szállítmánya” szó szerint felszívódik… a saját szervezetében. Lucy elképesztő változásokat tapasztal magán, az agya csúcsra pörög (á lá Csúcshatás), amitől lehengerlő szuperképességek birtokába jut, hogy aztán a Besson-filmekben megszokott egyszemélyes Terminátorrá válva rendet tegyen.
Johansson, úgy tűnik, csípi az akciószerepeket, a Fekete Özvegy után ráérzett az ízükre. Besson ezúttal nem bízta másra saját sztorijának rendezését, a könnyed Vérmesék után most kapunk egy laza akciófilmet tőle. Mi már alig várjuk, Franciaországban augusztus 6-án kerül a mozikba, magyar vetítésről még nem szól a fáma! © filmtrailer.hu

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..