London Has Fallen trailer. Ki más menthetné meg a világot, mint az USA elnöke?

1
239

A júliusban látott teaser trailer után a teljes előzetes is megérkezett a London Has Fallen filmhez, a 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen folytatásához. A magyar címről/bemutatóról még nincs hírünk, a film március 4-én érkezik az amerikai és angol mozikba. A rendező Antoine Fuqua, valamint a főbb szereplők – Aaron Eckhart, Gerard Butler és Morgan Freeman – mind visszatérnek a folytatásban.
Tartalom: A Brit miniszterelnök temetése kihagyhatatlan lehetőséget kínál egy terroristacsoportnak, hogy a világ szinte összes nagyhatalmának vezetőjét megsemmisítve saját sötét víziójuk szerint formálják tovább az emberiség történelmet. Egyetlen apró reménysugara marad csupán az emberiségnek: Az Egyesült Államok elnöke, Benjamin Asher (Aaron Eckhart), titkosszolgálatának új vezetője Mike Banning (Gerard Butler) és egy angol MI-6 ügynök (Charlotte Riley) közösen talán képes lehet rá, hogy megmentse a jövőt…


London Has Fallen előzetes /trailer/


1 hozzászólás

  1. Már egy előző bejedzésen is azt írták,hogy ugyan az a rendező mint az első résznél,márpedig ez hibás információ mert semmi köze Antoine Fuqua a 2.részhez!
    A rendező Babak Najafi!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ