Live by Night – előzetes Ben Affleck új filmjéhez

0
1023

Bár Ben Affleck nevét az elmúlt hónapokban szinte kizárólag a Batman Superman ellen illetve a saját rendezésében készülő új Batman film kapcsán lehetett hallani, a színész/rendező időközben egy másik filmet is összedobott, a Live By Night című thrillert. A film Dennis Lehane azonos című regényének adaptációja, akárcsak Affleck első rendezése, a Hideg nyomon.
A filmről Affleck elárulta, hogy több szempontból is a saját gyökereihez tér vissza benne – a főszereplő Joe Coughlin például Bostonból származik, akárcsak ő maga.
A film az alkoholtilalom ideje alatt játszódik, amikor a szeszcsempészet az Amerika egyik legjobban jövedelmező tevékenysége volt. A gyors pénz és az ezzel együttjáró hatalom ígérete a a Bostoni rendőrőrs kapitányágának fiát, az ambíciózus Joe Coughlin-t is elcsábítja. Azonban még a bűnözők világában is léteznek szabályok, Joe pedig ezek közül is a legszigorúbbat szegi meg: meglop egy nagyhatalmú gengszterfőnököt. Az indidens hamarosan tragédiába torkollik, Joe pedig a bosszú ösvényére lép – otthagyja Bostont és elkezd felfelé menetelni tampai alvilág ranglétráján…
A film eredetileg csak jövő októberben került volna a mozikba, a Warner Bros. azonban előre hozta, így már 2017. január 13-tól vetíteni kezdik az amerikai mozik.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ