Legends of Tomorrow – trailer a DC új szuperhős sorozatához

1
1515

Míg a mozifilmek terén (egyelőre) a Marvel, a tévésorozatokban a DC Comics viszi a prímet a képregényadaptációk terén, a műfaj kedvelőinek pedig jó hír, hogy az Arrow, a The Flash, a Gotham és a nemrég indult Supergirl mellett január 21-től már a Legends of Tomorrow, is műsorra kerül, és ki is jött hozzá az első előzetes. Az új sorozatban jópár, az említett sorozatokból már ismert hős – és gonosz – fog egy csapatban küzdeni a halhatatlan Vandal Savage (Casper Crump) ellen, aki jövő héten, egy tavalyihoz hasonló Arrow/The Flash crossover-ben fog először felbukkanni.
A Legends of Tomorrow alapsztorija szerint egy Rip Hunter nevű időutazó gonosz a jövőben tett látogatása során szörnyű dolgokat tapasztal, így a jelenbe visszatérve kétségbeesetten toborozni kezd egy hősöket és gonosztevőket egyaránt tartalmazó csapatot, akik segítségével megakadályozhatja a hamarosan következő katasztrófát, amely az egész bolygót a pusztulásba taszítja.
A film szereplői: Victor Garber – Dr. Martin Stein, Brandon Routh – Atom, Arthur Darvill – Rip Hunter, Caity Lotz – Fehér kanári, Ciara Renee – Solyómlány, Falk Hentschel – Sólyomember, Franz Drameh – Jay Jackson, Dominic Purcell – Heat Wave és Wentworth Miller – Captain Cold.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ