Az ígéreteknek megfelelően meg is érkezett az első trailer a Bosszúállók: Végtelen háború-hoz, ami rengeteg érdekességet és apró felfedezni valót tartogat nekünk. A (nekünk kicsit fura) Thanos és a megszokott team mellett felbukkan Dr. Strange, A Fekete Párduc, Nomád (azaz a szakállas Amerika kapitány), a Pókember új ruhájában/páncéljában, Tony Stark a Hulkbuster páncélban, a kiszőkült Fekete özvegy, a jelek szerint egymásba habarodott Vision és Skarlát boszorkány és a végén egy jópofa poénnal megfűszerezve a komplett A Galaxis őrzői gárda, de ez még mindig csak a jéghegy csúcsa, az Imdb-n feltüntetett stáblistát végignézve ugyanis

ca. 30 szuperhős jelenlétével számolhatunk majd a 2018. április 26-án mozikba kerülő Bosszúállók 3-ban.

Az előzetes hangulata jóval komorabb az eddig megszokottnál, és eléggé úgy tűnik – bár lehet hogy ez félrevezető, ugyanis a sárga követ nem látjuk Thanos kesztyűjén -, hogy a sokat emlegetett halálesetek egyikére is fényt derít: Vision szemmel láthatóan nincs éppen a helyzet magaslatán, de Vasemberre sem fogadnánk nagy összegben a Thanos elleni 1:1 elleni meccsen.

A Bosszúállók: Végtelen háború hivatalos tartalma: “Mialatt a Bosszúállók és szövetségeseik tovább védelmezik a világot az egy hősnek túl nagy veszedelmektől, egy új fenyegetés bukkan fel a kozmosz árnyékából: Thanos. A becstelen intergalaktikus zsarnok célja, hogy összegyűjtse a 6 darab, elképzelhetetlen erőt hordozó végtelenség kövét, és arra használja őket, hogy az egész valóságra rákényszerítse ördögi akaratát. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezette őket – a világ sorsa és saját létezésük soha nem volt még ennyire bizonytalan.”6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. SPOILERES LEHET:

  A hölgyemény, aki a lándzsát dobja valószínűleg nem Gamora és nem is a húga Nebula.
  Első ránézésre a Black Order, az az Thanos halálosztagának egyik tagja, Proxima Midnight. A lándzsája igencsak beszédes ha csekkoljátok, hogy is néz ki akár a képregényekben, akár az idei D23-ra készített maketten. De a mindenkit felvonultató Infinity War poszteren is ki lehet szúrni, kék hajjal virít Thanos lábánál.
  Arra sem mernék fogadni igazán, hogy Stark van a Hulkbusterben, főleg, hogy van egy pillanat, amikor a Hulkbuster kart Bruce Banner mellett lehet látni. Lehet első körben azzal kezdi meg a harcot. Nem is lehet látni Hulkot és a Hulkbustert egy jelenetben még, az viszont látszik, hogy mindkettő a wakaindaiak csatájában vesz részt. Persze ez eddig csak egy tipp a részemről.
  Úgy fest, mintha több fronton zajlanának a harcok.

 2. Én nem vagyok nagy képregény fanatikus, de a Marvel filmeket nézem és nagyon jók.
  Ha 30 szuperhős vagy szupererővel bíró karakter lesz a filmben, akkor a konfliktust és a harcot is jól kell felépíteni. Eddig ezzel úgy gondolom a Marvel Studionak nem volt gondja, remélem most sem lesz és egy remek filmet láthatunk majd.

  Megjegyzés: A DC karakterek is nagyon jók, de főellenség(ek) elleni küzdelem nincs jól felépítve.
  Szerintem ezért nem olyan sikeresek a DC filmek.

 3. Már nagyon várom. 🙂 Sőt, ami azt illeti, évek óta erre a filmre várok. 😀
  Egyébként Sólyomszem hol van?? Vagy csak én nem vettem észre?
  Thanos pedig elég érdekesen néz ki…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..