A Marvel új Pókember rebootja eddig is nagyon ígéretesnek tűnt, az legújabb trailer alapján már tutira mindenki beírja a naptárába 2017. július 6-át, a Pókember: Hazatérés magyar bemutatójának dátumát. Az előzetes alapján úgy néz ki, a vártnál jóval több szerepet kap a filmben Tony Stark, azaz Vasember karaktere, aki egyfajta mentorként karolja fel ifjú kollégáját.
Külön ötletes, ahogy Spidey-nak sikerült megoldania azt is, hogy a minden ízében testhezálló kosztümöt gond nélkül fel lehessen venni.
A hivatalos tartalom: A Bosszúállókkal szerzett közös tapasztalatoktól teljesen feldobódva Peter hazatér otthonában, ahol nagynénjével közösen tovább folytatja életét új mentora, Tony Stark segítségével. Peter próbál ugyan visszailleszkedni a korábban megszokott napi rutinjába, gondolatai azonban folyton azon járnak, hogyan lehetne több, mint egy “barátságos Pókember”. Keselyű felbukkanásával azonban egycsapásra megváltozik a dolog – veszélybe kerül minden, amit Peter eddig fontosnak tartott az életében…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..