Kémkölykök 4D magyar szinkronos előzetes

6
243

kemkolykok_4_poszterAz Imdb-n csúfos 2.8 ponton áll, a rottentomatoes-ra beérkezett kritikák pedig 20%-ra értékelik Robert Rodriguez Kémkölykök 4D filmjét – úgy tűnik hiába voltak a negyedik dimenziót a közönség körébe vinni hivatott szageffektek, mégsem sikerült célba érniük. Kémkölykök 4D: A világ minden ideje magyar bemutató: 2011. október 27.
Hivatalos szinopszis: Marissa Cortez Wilsonnak (Jessica Alba) látszólag mindene megvan… híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca (Rowan Blanchard) és Cecil (Mason Cook) pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur (Joel McHale) pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém.
Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó (Jeremy Piven) miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.
Két veterán kémkölyök, Carmen (Alexa Vega) és Juni Cortez (Daryl Sabara), valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.


Kémkölykök 4D magyar szinkronos előzetesKémkölykök 4D: A világ minden ideje film adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “Két veterán kémkölyök”, úristen, jó ha van 8 éves, de már veterán abizti 😀
    Mindig is utáltam az ilyen hülye gyerekfilmeket, a 4D meg amúgy is hülyeség…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ