Kedvcsináló előzetes a Magic Boys-hoz

7
94

Magic Boys poszterA múlt héten maga Koltai Gábor tette közzé a hányatott sorsú Koltai-produkció, a Magic Boys egy rövid kedvcsináló előzetesét. A még 2009-ben Koltai Róbert rendezésében forgatni kezdett film munkálatai 2010 nyarán álltak, mivel nem kapták meg az ígért támogatást a londoni forgatáshoz, aztán a film producere, Koltai Gábor került előzetes letartóztatásba áfacsalás gyanújával, aki azóta újra szabadlábon védekezhet. A film azonban végre a mozikba kerül, 2012. október 18-án lesz a premiere. A filmben Koltai Róbert, Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc és Tompos Kátya mellett világhíres színészek is felbukkannak főbb szerepekben, mint Michael Madsen és Vinnie Jones. A Magic Boys betétdalát jegyzi és a filmben is szerepel a neves angol R&B énekesnő, Jamelia.


Magic Boys teaser trailer:7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedvet kaptam.. hányni. A magyar vígjáték nagyon erőltetett, egyedül az Övegtigris volt jó, abból is csak az 1-2. Ehhez a filmhez se fűzök nagy reményt, már csak a szereplőgárda miatt sem.

  2. Ez mióta kedvcsináló? Mármint úgy értem, láthattam Győzőt épp meztelenül futkározni… és a végén benyomtak 2 csöcsöt… 😀 Ettől még nem kaptam kedvet a filmhez, sőt el is ment a kedvem tőle…

  3. elektrotank: Jesszus, még jó hogy nem azt a címet adtam, hogy kóstoló… ki tudja, milyen asszociáció jött volna ki Győző meztelen ülepével összekapcsolva. 😀 A lényeg, hogy nem teljes értékű előzetes. Amúgy a szemfülesebbek találhatnak két angol nyelvű, teljes trailer-t is a weben a filmmel kapcsolatban, ami gondolom nem nekünk készült, magyaroknak, így a közléssel mi megvárjuk a hivatalos magyar verziót.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..