Augusztus végén már hírt adtunk róla, hogy a Warner Bros. Doug Liman rendezővel az élen gőzerővel dolgozik a Justice League Dark mozifilm elkészítésén. Mielőtt azonban az élőszereplős változatba betekintést nyernénk, jövő év elején egy animációs film is napvilágot fog látni, az anti-Igazság ligája csapat kalandjairól.
A Justice League Dark csapata az olyan lepattanó esetekre szakosodott, amit a magasztos Igazsága ligája morálisan okokból inkább nem vállal el, tagjai pedig javarészt okkult és démoni erőknek parancsolnak, mint pl. John Constantin, a mocsári szörny, Deadman, Zatanna és még néhányan.
Kellemes meglepetés lehet a filmre váróknak, hogy az animáció R-rated korhatárt kapott, ráadásul a szinkronok terén sem lesz okunk panaszra: Jerry O’Connell, Rosario Dawson, Nicholas Turturro mellett Constantine hangját például a sorozatban is őt alakító színész, Matt Ryan szolgáltatja.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..