2018 nyarán a Jurassic World: Bukott birodalom mellett elvileg egy másik dínós alkotás is megjelenik majd, ez azonban aligha fog osztozni az említett film sikereiben.
A Jurassic Dead létrejöttét részben a Jurassic World, részben a The Walking Dead ihlette, és egy olyan T-Rex láthatunk majd benne, amely zombivá változtat mindent és mindenkit, akit megsebez.
A filmben egy zsoldosokból álló katonai egység és egy néhány techmániás egyetemista egy Amerikár ért óriási EMP támadást követően egy csapatba kényszerül, és egy sivatag mélyén rábukkannak egy őrült tudósra, aki egy élőhalott T-rex-et teremtett, amely zombi változtat minden embert és állatot, akit megtámad. A csapatnak nem csupán a saját életükért kell küzdeni, de az egész bolygót meg kell menteniük az élőhalott csúcsragadozótól.

A korábban még Z/Rex címen futó alkotás kizárólag DVD-n és a VOD szolgáltatóknál lesz elérhető, a pontos megjelenés azonban még nem ismert.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..