Pár napja egy új előzetes érkezett a Jurassic World: Bukott birodalom-hoz, ami 2018. június 7-én érkezik majd a mozikba. Az új trailerben kicsit hosszabban láthatjuk a jelenetet, amelyikben Owen (Chris Pratt) az éppen felébredő T-rex mellett van egy teherautó platóján, megnézhetjük az előző részben már megismert Mosasaurus-t, amint szörfözőkkel úszik a nyílt óceánon, és hibrid Indoraptor is feltűnik pár képkockán.
Hivatalos szinopszis: A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD – BUKOTT BIRODALOM.
Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..