Jean-Claude Van Damme egyike a ’90-es évek azon ritka akciósztárjainak, akik a nem ragadtak bele 50 év felett is a keményfiú szerepébe. A sztár egy jó nagyot hátralépve inkább újra megszemlélte akkori alakításait és filmjeit, és remek érzékkel megtalálta az iróniát és humort az időnként már komikussá váló klisékben és saját, fullosan egydimenziós karakterében.
Van Damme a 2008-as JCVD-ben egyszer már kifigurázta saját magát, most pedig újra megteszi a szatírikus hangvételű Jean-Claude Van Johnson sorozatban, amely az Amazon Prime-on fog debütálni december 15-én.

A Jean-Claude Van Johnson-ban Van Damme egy “Johnson” fedőnéven dolgozó ex-ügynököt alakít, aki egykor a világ leghalálosabb emberei közé tartozott, és visszavonulva Hollywood felszínes világában éli életét… mígnem egy véletlen találkozás egy régi szerelmével vissza nem szippantja őt a játékba. Johnson olyan ellenséggel lesz kénytelen szembeszállni, amely veszélyesebb minden eddiginél: egy teljes bolgár drog kartellel.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..