Japán Bosszúállók előzetes új jelenetekkel

14
217

BosszúállókA német után megérkezett a japán Bosszúállók előzetes is, és akárcsak a korábbiban, most is láthatunk néhány teljesen új jelenetet – az idegen invázióról, Sólyomszemről és néhány többi karakterről is. Ja igen, a Facebook-on meghirdetett népszerűségi versenyt toronymagasan Vasember nyerte.
Tartalom: A közelmúlt elsöprő sikert aratott képregényfilmjei – A hihetetlen Hulk, a Vasember 2., a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló – hősei most a Bosszúállókban-ban egyetlen filmbe sűrítve bukkannak fel. Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a földkörüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek! . © filmtrailer.hu


Bosszúállók előzetes /trailer, japán/


14 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Gyanús, hogy ez a film nagy siker lesz a mozikban.
  Egyenlőre 2012-ben a Sötét Lovag veheti csak fel vele a versenyt.
  Egyesek szerint a Csatahajó is ütni fog, de szerintem az nagy bukta lesz sztori terén.
  Az Éhezők Viadala meg lehet kapós lesz, de max a Csatahajó színvonalán, legalábbis a nézettség terén.

 2. A Hobbit szerintem nem üti meg a Gyűrűk Ura Trilógia szintjét.
  Lehet sokan mennek el megnézni, de minőségben nem lesz ugyanolyan, mint azok.
  Erre remek példa az Amerika Kapitány. Attól, hogy még Marvel nem feltétlenül jó film. Az eddig legrosszabb alkotás abban a kategóriában.

 3. Elég valószínűtlen,hogy a Hobbit nem fogja megütni a trilógia színvonalát,hacsak nem lett Peter Jackson félkegyelmű.Maga a regény ugyan valóban nincs olyan drámai és mélyreható,de Jackson és írótársai (gondolom a neje és Philippa Boyens) azt ígérik,hogy felturbózzák a scriptet és nem lesz gyermeki a sztori.

 4. kerge33!

  Látod éppen ezért mondtam, hogy a Hobbit meg sem üti a Gyűrűk Ura Trilógia szintjét mivel tudom milyen a történet.
  Az, hogy Jackson, Jacksonné 😀
  és a haverjai telerakják oda nem illő jelenetekkel az már önmagában hülyeség. Most vagy hű lesz a regényhez vagy nem.
  Tudom sok, sőt a legtöbb filmes tesz az eredeti művekre, de egy ilyen műnél nem kéne magas ívből sz…ni az író eredeti gondolataira amit papírra vetett.
  Én megnézném a sok lüke mozirajongót amikor majd kijönnek a filmről.
  Azzal a reménnyel mennek majd be, hogy látnak nagy csatákat meg tök izgi lesz a sztori, de ez korántsem lesz így.

  A lényeg, bár nem írói klasszikus, de egyenlőre maradok a új Batman és a Bosszúállók filmnél, és persze az új Silent Hill filmnél, persze csak akkor ha lesz olyan jó, mint egykoron az első volt.
  Ugyanis az első rész volt az eddigi legjobb adaptáció amit eddig láttam. Igaz a szereplők ki lettek cserélve, de legalább a sztori nagyon nagy része azonos volt a játékkal.

 5. Értem az álláspontodat VaZso,de azért az kicsit túlzás szerintem,hogy Jackson és a “haverjai” magasról tennének az eredeti műre,mert bár itt-ott eltértek a trilógiánál is a teljes hűségtől (amit sem nem bánok,sem nem értetlenkedem miatta) azért a legnagyobb erényük is egyben,hogy abszolút megőrizték viszont a regény szellemiségét.Ehhez szerintem semmi kétség nem férhet és úgy gondolom így lesz a Hobbittal is.Kevés olyan team van,mint Jacksoné,akik ilyen elszántsággal éveket áldozva az életükből,ennyire odafigyelve a legapróbb részletekre készítsenek filmet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..