J. Edgar trailer

5
702

J. edgar dicaprioNagy várakozás előzi meg a Clint Eastwood rendezésében készült J. Edgar életrajzi filmet, a remek szereposztás – Leonardo DiCaprio, Judi Dench, Naomi Watts, Josh Lucas – és Eastwood személye miatt sokan a jövő évi Oscar-díj egyik várományosát sejtik a filmben. A Warner Bros. elkészítette a 2011. november 9-én mozikba kerülő készülő film első trailerét.
J. Edgar Hoover (DiCaprio), az FBI hőskorszakában a nyomozóiroda vezetője, a 20. század egyik legbefolyásosabb és egyben legellentmondásosabb figurája volt. Hoover 50 éven keresztül a törvény mintaképe volt, ám a férfi, akiről még a fajsúlyos bűnözők is félelemmel vegyes tisztelettel beszéltek, sötét titkokat őrzött, melyek bármikor lerombolhatták volna a róla alkotott képet, és egész karrierjét, sőt az életét is tönkre tehették volna. © filmtrailer.hu


J. Edgar előzetes /trailer/5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hohó, végre előzetest is kaptunk. Hát igen a téma, és a rendező személye miatt biztosan falni fogják a kritikusok, remélem én sem teszek majd másképp. Remek filmnek ígérkezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ