A második trailer is megérkezett a Predator – A ragadozó-hoz, ami Shane Black forgatókönyvével és rendezésében egyaránt próbálja meg betölteni a folytatás és a reboot szerepét, tiszteletben tartva az elődök által lefektetett alapokban, és megnyitva az utat egy újabb lehetséges sorozat felé… persze csak akkor, ha a közönség vevő lesz rá, és az eddig látott anyagok alapján ez egyelőre korántsem biztos.

Az előző Predator – A ragadozó trailer nem éppen azt a reakciót váltotta ki a rajongókból, amire a stúdió számított, így az új előzetesbe már jóval több akciót, humort és természetesen Preadort pakoltak – így már kicsit azért jobban fest a kép.

Hivatalos szinopszis: Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.

A Predator – A ragadozó 2018. szeptember 13-án érkezik a hazai mozikba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..