A korábban beharangozott infók ellenére nem 48 méter mélyen, hanem 47 méter mélyen – a következő fejezet lesz a címe a 2017-ben egész szép sikert elért cápás film, a 47 méter mélyen folytatásának, amihez tegnap megérkezett az első előzetes is.

2017. legnagyobb bevételű független filmjének folytatása jövő nyáron érkezik a mozikba, és pár hivatalos szinopszisa egyelőre nincs, annyi már kiderült, hogy a film ezúttal Brazília fenséges partjain, egy Recife nevű tengerparti városkában fog játszódni, ahol 5 fiatal lány keresi a kalandokat. Amikor egy rejtélyes vízalatti városról keringó történet a lányok fülébe jut, kapva kapnak az alkalmon és elhatározzák, hogy utánajárnak a legendának – pechjükre azonban a rég feledésbe merült város azonban nem lakatlan: az óceán egyik leghalálosabb cápafajának ad otthont.

A filmet az első rész rendezője, Johannes Roberts rendezi, akinek nevéjez a Hívatlanok 2 – Éjjeli préda is fűződik.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..