Az utolsó előzetes is megjött a Shane Black rendezésében készült Predator – A ragadozó filmhez, ami két hét múlva, szeptember 13-án már érkezik is a mozikba – a készítők addig valószínűleg az összes körmüket lerágják, hogy vajon sikerrel debütál-e a franchise újraélesztésének szánt alkotás, vagy csúfos bukta lesz belőle.

A Predator – A ragadozó-ban a korábbi filmeknél megszokottakhoz képes jóval több lesz a komikus elem, valamint az eddig nagyjából egy kaptafára készült Predatorok is egy kicsit változatosabbak lesznek az eddig látottnál: az új film mitológiája szerint ugyanis a vadászok saját magukat is upgrade-elik az általuk levadászott fajok legelőnyösebb DNS-eivel, ami viszont ahhoz vezet, hogy a legeredményesebb vadászból egyfajta “überboss”, az Ultimate Preadator válik… na, őt kell lenyomnia egy leszerelt katonákból, egy kisfiúból és egy technikatanárból álló csapatnak.

Hivatalos Tartalom: Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..