Megérkezett az első előzetes a 2015-ös Libabőr horror-vígjáték folytatásához, amelyben R.L. Stine bestselleríró rémes teremtményei ismét életre kelnek a lapok közül.
A Goosebumps 2: Haunted Halloween-ben teljesen új gyerek- és felnőtt szereplőket ismerhetünk meg, nagyon úgy néz ki, hogy még az első rész sztárja, a Stine-t alakító Jack Black sem tér vissza – sem az előzetesben nem bukkan fel, sem az ImdB-n nem szerepel a szereplők közöt -, mindössze a hangját kölcsönzi majd az első részben is látott babának.

Az eredeti film 58 milliós büdzséből 156 millióig jutott, és a home videó megjelenés után jó ideig az első volt a toplistán, kíváncsian váruk, vajon a második rész is megismétli-e a sikert.

A Libabőr 2. pontos sztorija egyelőre nem ismert, de az előzetesben látható, amint egy csapat kölyök megtalálja az első részben oly sok galibát okozó könyvet, és újra a világra szabadítják Stine szörnyűségeit – éppen Halloween napján.

A film 2018. október 12-én érkezik az amerikai mozikba.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..