Az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban csupán vedégszereplő volt, hamarosan azonban a saját önálló filmjét is megnézhetjük a vadiúj, Tom Holland által megszemélyesített Pókembernek. Bár a reboot-okat általában fikázni szokás, az eddig látott anyagok alapján örülhetünk neki, hogy a Sony lezárta A csodálatos Pókember kalandjait, és hogy a Marvel is gondjába vette a karaktert.
A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án érkezik a hazai mozikba.
Hivatalos tartalom: A Bosszúállókkal szerzett közös tapasztalatoktól teljesen feldobódva Peter hazatér otthonában, ahol nagynénjével közösen tovább folytatja életét új mentora, Tony Stark segítségével. Peter próbál ugyan visszailleszkedni a korábban megszokott napi rutinjába, gondolatai azonban folyton azon járnak, hogyan lehetne több, mint egy “barátságos Pókember”. Keselyű felbukkanásával azonban egycsapásra megváltozik a dolog – veszélybe kerül minden, amit Peter eddig fontosnak tartott az életében…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..