Interstellar előzetes

9
173

Interstellar_poszterA Warner Bros. és a Paramount Pictures elkészítette az első teaser trailert Christopher Nolan Interstellar sci-jéhez, melynek fő szerepeiben Matthew McConaughey, Anne Hathaway és Jessica Chastain lesz látható.
Az előzetes legnagyobb részében az emberi űrutazás mérföldköveiből kapunk egy-egy képkockát, a film ugyanis arról szól, hogy egy csapat felfedező megtalálja a módját, hogyan használjon fel az emberiség egy féreglyukat arra, hogy eddig elképzelhetetlennek tűnő távolságokat tegyen meg a csillagok között.
Mozibemutató 2014. november 7-én.


Interstellar előzetes /teaser trailer/9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A poszterből nekem valami Prometheus feeling ugrik be,(már a felfedezés része, új világok, stb), a trailer kicsit hatásvadász…de nemám’ Event Horizon lesz belőle. :DD

  2. Hangulatos teaser. Mint ahogy a TDK és az Inception esetében is, itt sem kapunk túl sok látnivalót a filmből. De ez éppen jó így. Nolan ügyesen titokzatoskodik és jól is teszi.

    Anno a TDk teaserben is csak hanganyag volt a fimből, egyetlen képkockát nem kaptunk a belőle, vagy az Eredetnél, csak egy-két kisebb jelenet volt látható, az embernek halvány lila gőze nem lehetett arról, hogy miről fog szólni. Itt is csak annyit tudunk, hogy Kip Thorne féreglyuk elméletén fog alapulni a film, de hogy ez mit takar az majd kiderül, Nolan esetében inkább az a jó kérdés hogy hogyan fogja ezt tálalni nekünk. Én veszettül várom, jaj de milyen messze van még.
    I N T E R S T E L L A R

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ