Megérkezett az első előzetes a Mark Wahlberg és Rose Byrne főszereplésével készült Instant család című vígjátékhoz, amelyben egy ifjú házaspár azt tervezi, hogy örökbefogad egy gyereket, ám az események úgy alakulnak, hogy egy helyett rögtön három különböző korú gyermek szüleivé válnak.
A filmet Sean Anders rendezi, akinek a Megjött Apuci 1-2 után ez már a harmadik közös filmje Wahlberg-gel, és nem utolsósorban érdemes megemlíteni, hogy a film javarészt a saját életén alapul, így első kézből ismeri, milyen problémákkal és fura, esetleg vicces helyzetekkel szembesülnek az örökbefogadó szülők és csemetéik.

Bár Sean Anders egyértelműen egy szórakoztató vígjátékot készített, nem titkolt szándéka az sem, hogy magát az adoptációt egy kicsit közelebb hozza, jobban elfogadottá tegye az emberek számára, és a film elkészítéséhez sem csupán saját történetét használta fel, hanem rengeteget konzultált más örökbefogadó szülőkkel.

Az Instant család november 16-án érkezik az amerikai mozikba, a magyar bemutatóra azonban az eddigi ismereteink szerint csak 2019. január 24-én kerül sor.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..