Íme a Suicide Squad trailer HD minőségben

6
237

suicide-squadMiután vagy másfél napja kering az internetet a Comic-Con 2015-ön kiszívárgott Suicide Squad trailer kamerás változata, a Warner Bros.-nál úgy döntöttek, feladják a szélmalomharcot a különböző videómegosztokon való törölgetéssel, és közzétették az előzetest jó minőségben is. A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala után egy újabb remekül sikerült trailert láthatunk, azt hiszem egyértelműen elmondhatjuk, hogy az idei Comic-Con-t a WB. nyerte.
A rendhagyó módon a DC gonoszaiból összeverbuvált mentőcsapatban Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Boomerang) és Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) alkotják a kemény magot, de szerepelni fog benne az elképesztő alakítása miatt beharangozott Jared Leto alias Joker, sőt feltűnik az is, aki miatt mindannyian Arkham sötét bugyraiban raboskodnak: Batman.
Offtopic: Tudjuk, Az új X-men film előzetese is kiszivárgott, azonban ennek a jó minőségű változata valószínűleg később érkezik majd, mivel a FOX közleménye szertint még csak 5 hete dolgoznak a vizuális effekten, így azok hiányosak.


Suicide Squad előzetes /trailer, Comic-Con 2015/
6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A DC (és a Warner) emelte a tétet. Brutális az előzetes, és külön gratula David Ayer rendezőnek, akinek végre sikerült Jai Courtney-t elfogadtatnia velem.

  2. Nagyon hangulatos trailer, jó marketing: Jokert direkt nem mutogatják nagyon, mert mindenki rá kíváncsi 🙂 Leto remélem jó lesz, a nagy meglepetés az lenne ha Harley Quinn betegebb lenne nála. 🙂

  3. Végre a DC is beszállt a buliba. Ideje volt. Harley Quinn szerepére tökéletesebb színésznőt nem is találhattak volna. Beteg, ahogy Joker is. Jövőre el leszünk kényeztetve a képregény filmekből.

  4. De,hogy mennyire lesznek jó filmek az meg már más kérdés !!! Érdekes módon engem már a Marvel filmek untatnak Deadpool, új X-men stb… filmek már nem igazán érdekelnek meguntam az egészet. Engem már a DC jobban érdekel ezt sosem mertem volna kijelenti,hogy teszek már a Marvel filmekre,de most eljött az idő 😀 Ez a Joker valami elmebeteg lesz:D

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ