Ideglelés Csernobilban – magyar feliratos előzetes

7
277

360_poszterMegérkezett a magyar feliratos előzetes is a 2012. június 21-én mozikba kerülő Ideglelés Csernobilban horrorfilmhez – a mozikban is feliratosan lesz majd látható.
Hivatalos tartalom: 1986. április 26.: A Csernobil atomerőmű négyes számú reaktora felrobban, ezzel pedig 400 atombomba erejének megfelelő radioaktív szennyeződés szóródik szét a levegőben. Ez volt a történelem legnagyobb nukleáris katasztrófája. A szomszédos Pripjaty városát – amely az atomerőmű dolgozóinak szolgált lakóhelyéül – még az éjszaka evakuálják. A lakások, iskolák, üzletek és gyárak pillanatok alatt kiürülnek, még a legapróbb személyes tárgyak is hátramaradnak. Azt hitték, ez csak átmeneti állapot lesz. Nos, másként alakult Pripjaty még napjainkban is lakatlan. Épp ide igyekszik hat huszonéves fiatal, akik a szokásos vakáció helyett ezúttal valami másra vágynak. Felbérelnek egy “extrém” túravezetőt, aki a figyelmeztetések ellenére elviszi őket az elhagyott kísértetvárosba 25 évvel a katasztrófa után. Egy rövid felfedezőút után azonban a kis csapat egyre furcsább jeleket tapasztal, lassan pedig kénytelenek beismerni, hogy nincsenek egyedül.


Ideglelés Csernobilban magyar feliratos előzetes /trailer/Ideglelés Csernobilban film adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Azt mondom, hogy ha nem rontják el felesleges kamerarángatásokkal, és kettőnél több csavar lesz benne, akkor egy elég hangulatos kis film is kerekedhet belőle. Nem számítok világrengető sztorira, Oscar gyanús színészi produktumra, de lássuk be, hogy Pripjaty városa és a sugárzásmérő kerregése igen feszült atmoszférát tud majd teremteni. Műfajában, ismétlem műfajában az alacsony költségek mellett (ha az volt) tisztességes hasznot hozhat, ami esetleg még folytatásokra is ösztönözheti a készítőket.
    Nem vagyok a műfaj elkötelezettje, de ezt a darabot megnéznem moziban. Ha más nem jól lakok pop-corn-nal és kólával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..