Huntsman: Winter’s War – már itt is az előzetes a Hófehér és a vadász folytatásához

Chris Hemsworth és Charlize Theron újra összecsapnak a folytatásban

0
1357

Ahogy tegnap beharangozták, már itt van a trailer a The Huntsman Winter’s War című filmhez, a Hófehér és a vadász folytatáshoz. Két új poszter és egy teljes tartalom is jött hozzá. Lássuk hát, mire számíthatunk az új filmben:
Hosszú idővel azelőtt, hogy Ravenna királynő elesett Hófehér pengéjétől, csendben végignézte, ahogy nővére, Freya (Emily Blunt) egy szívszorító árulást követően elmenekült a királyságból. Az fagy erejével felruházott Ferya, a Jégkirálynő hosszú évtizedeket töltött távoli palotájában, miközben könyörtelen vadászokból egy egész légiót toborzott – Erikel (Chris Hemsworth) és harcos Sara-val (Jessica Chastain) a soraiban. A szívének kedves páros azonban megszegte egyetlen parancsát: örökre maradjon fagyos a szíved a szerelem iránt.
Amikor Freya tudomására jut húga sorsa, katonáit maga köré gyűjtve parancsba adja, hogy hozzák el neki a mágikus tükröt, amelynek varázsát immár egyedül ő képes előhívni. Hamarosan rájön arra is, hogyan tudja Ravennát (Charlize Theron) feltámasztani holtából, a gonosz testvérek egyesülése pedig kétszer annyi sötétséget ígér az egész birodalomnak. Egyesült seregüket semmi és senki sem állíthatja meg.. kivéve egy száműzött vadászt. © filmtrailer.hu


Huntsman: Winter’s War poszterek


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ