Sem Gerard Butler, sem a tengeralattjárós műfaj nem igazán képes túl sok újdonságot mutatni a nézőknek, úgyhogy a Hunter Killer valószínűleg elsősorban azok számára lesz érdekes, akik egyik vagy másik iránt komoly elkötelezettséget éreznek. Már előzetes is jött az október 26-án mozikba kerülő filmhez.
A 2012 óta fejlesztés alatt álló film George Wallace és Don Keith Lopakodó ​halál című regényé nyomán készült, középontjában pedig egy tapasztalatlan tengeralattjáró kapitány, Joe Glass (Butler) áll.
A történetben Amerika és Oroszország között komoly feszültség alakul ki, amikor utóbbiak egy új típusú tengeralattjárót fejlesztenek ki, a hunter killer-eket. Amikor az orosz miniszterelnököt saját tábornokai fogságba ejtik, egy tapasztalatlan tengeralattjáró kapitány és egy csapat SEAL kommandós indul útnak, hogy megmentse. Az amerikaiaknak és az oroszoknak ezúttal együtt kell dolgozniuk, hogy megakadályozzanak egy világméretű katasztrófát…

A filmben Gary Oldman, Linda Cardellini, Common és Michael Nyqvist is szerepel.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..