House at the End of the Street trailer

4
183

House at the End of the StreetAz éhezők viadalának sikerén felbuzdulva villámgyorsan megérkezett az első kép, és most már az előzetes is a Jennifer Lawrence főszereplésével készülő House at the End of the Street horrorfilmhez.
Tartalom: A frissen elvált Sarah (Elisabeth Shue) az újrakezdés reményében álmai otthonába költözik lányával, Elissa-val (Jennifer Lawrence) egy apró elhagyatott kisvárosban. Amikor azonban megmagyarázhatatlan dolgok kezdenek történni körülöttük, hamarosan kideríti, hogy a város egy dermesztő titkot őriz: Évekkel korábban, épp a szomszédjukban egy kislány álmukban végzett egész családjával, kivétel, öccsét, Ryan-t (Max Thieriot), aki ma is ott él a házban. Sarah minden igyekezete ellenére Elissa egyre közelebb kerül Ryan-hez, és ezzel együtt egyre nagyobb veszély is leselkedik rá… © filmtrailer.hu
Mozibemutató 2012. szeptember 21.


House at the End of the Street trailer4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lawrence jelenleg Hollywood egyik legjobb fiatal tehetsége, szóval nem érdemletelenek szerepei. Kíváncsi vagyok ezzel a merőben új kihívással hogyan boldogult, bár maga a film nem vonz túlságosan, meglehetősen klisésnek tűnik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..