Hotel Transylvania magyar előzetes

8
335

Hotel Transylvania_2Bár a bemutató időpontja még nem, a szinkronos előzetes már megérkezett a Hotel Transylvania animációs rajzfilmhez, a főszereplő Drakula gróf magyar hangja Adam Sandler megszokott szinkronja: Csőre Gábor. Az amerikai bemutató 012. szeptember 12-én lesz, feltehetően ezen környéken küldi a mozikba a magyar forgalmazó (Intercom) is.
Tartalom: Drakula gróf (Adam Sandler), a vérszívók fejedelme és nem utolsó sorban lányát igen féltő édesapa egy szörny-szállót nyit, ahol az emberek elöl folyton menekülésben lévő szörnyek végre otthonra lelhetnek. A hotelben otthonra lel Frankenstein (Kevin James) és menyasszonya, a láthatatlan ember (David Spade), Murray, a múmia (Cee-Lo), egy farkasember család, és természetesen lánya, Mavis is (Selena Gomez).
Az élet gondtalanul zajlik a szállodában egészen addig, míg egy nap egy teljesen hétköznapi fickó kopogtat az ajtón, és első látásra bele is szeret Mavis-be… © filmtrailer.hu


Hotel Transylvania magyar szinkronos előzetes /trailer/8 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..