Horrorra akadva 5 magyar előzetes

2
170

horrorra_akadva_5_poszterJövő héttől feliratosan vetítik a magyar mozik a Horrorra akadva 5 vígjátékot amihez most végre megérkezett a hivatalos magyar előzetes, valamint a hivatalos tartalma is. Már csupán a végleges korhatár besorolás hiányzik, reméljük nem kell odébb tolni a premiert miatta (Idén volt már rá példa).
Hivatalos A boldog házaspár, Dan (Simon Rex) és Jody (Ashley Tisdale) furcsa és ijesztő természetfeletti aktivitást tapasztalnak a házukban, a jelenések pedig pontosan akkor kezdődtek, amikor hazavitték újszülött kisbabájukat, Aident a kórházból. Amikor azonban a borzasztó események kihatnak a házaspár munkahelyeire is (Dan majomkutató, Jody pedig balett-táncos), a szerelmeseknek rá kell döbbenniük, egy irtózatos démon ólálkodik a család körül. Eldöntik, hogy nem hagyják magukat, ezért különböző szakértők segítségével és házuk teljes bekamerázásával próbálnak utánajárni a kísértethistóriának. A fenyegetés egyre nagyobb, ezért gyorsan meg kell szabadulniuk a démontól, mielőtt túl késő lenne!


Horrorra akadva 5 magyar előzetes /trailer/Horrorra akadva 5 film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A fél országomat odaadnám már egy jó vígjátékért ! Várjá’ várjá’, gondolkodtam: Az egészeszet ! A Csupasz Pisztoly széria és hasonszőrű társai verhetetlenek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..