Hogyan lopjunk felhőkarcolót magyar előzetes

2
107

Tower Heist_poszterA tervek szerint 2011. november 10-én kerül vetítésre a magyar mozikban a Brett Ratner rendezésében, remek szereposztással – Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Matthew Broderick, Téa Leoni, Michael Peña – készült Hogyan lopjunk felhőkarcolót /Tower Heist/ bűnügyi vígjáték – a UIP-Duna Film elkészítette a film előzetesének szinkronos változatát.
Tartalom (lehet benne pontatlanság): Josh Kovacs (Ben Stiller) Queens-i őslakos, aki már több, mint egy évtizede New York City legfényűzőbb felhőkarcolójának tulajdonosa, amely remek biztonsági felszereléssel büszkélkedhet. Josh folyamatosan figyeli környezetét, köztük nagyképű felső szomszédját, Arthur Shawt (Alan Alda), a Wall Street-i titánt, aki éppen háziőrizet alatt áll, miután kétmilliárd dollárt ellopott a befektetőitől. Már csak pár nap van hátra míg Arthur-t felmentik, és ezáltal végrehajtja a tökéletes bűntényt, ám Josh személyzete rájön, hogy csaló az ő nyugdíjukat tette zsebre, és felbérelnek valakit, hogy keresse meg a pénz, amit Arthur elásott valahol a háza alatt… © filmtrailer.hu


Hogyan lopjunk felhőkarcolót magyar szinkronos előzetesHogyan lopjunk felhőkarcolót /Tower Heist/ film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..