A Comic-Con-on tegnap elég jól felpörögtek a dolgok, és több régóta várt előzetes is levetítésre került – kezdjük a sort Az Igazság Ligájában már megimsert Aquaman (Jason Momoa) önálló filmjével, ami soha nem látott részlességgel kidolgozott, lenyűgőző és színpompás Atlantiszt mutat be nekünk.

Arthur Curry, azaz Aquaman emberi apától és atlantiszi anyától származik, és komoly belső konfliktus okoz benne – egyfajta torzszülöttként tekint magára, aki igazából nem tartozik egyik világhoz sem. Amikor megtudja, hogy ő az örököse Atlantisz trónjának, Curry-n kénytelen lesz elfogadni a végzetét, különben nem csupán Atlantisz, de az egész világ jövője veszéybe kerülhet.

Míg a BvS és az Igazsága ligája eléggé megosztották a rajongókat, az első szóló karakterfilm, a Wonder Woman elkészeptő sikereket aratva a Amerika Nr.1 szuperhős-filmjévé nőtte ki magát – reméljük az Aquaman is ez utóbbi nyomdokában fog haladni.

A James Wan rendezésben készülő filmet eredetileg nyáron szerették volna bemutatni, ám végül két csúszást követően 2018. december 20. lett a premier végleges dátuma.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..