Hihetetlenül látványos a Warcraft: A kezdetek első előzetese. Szinkronosan érkezett

8
777

Warcraft-kezdetekNem csupán megérkezett, de a hazai forgalmazónak (UIP) köszönhetően rögtön szinkronosan nézhető a Warcraft: A kezdetek első előzese – köszönet érte nekik. Már a korábbi ízelítő anyagokból látszott, hogy egészen lélegzetelállító látványban lesz részünk a filmben – ezt most is megerősíthetjük.
Hivatalos szinopszis: Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.
Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.


Warcraft: A kezdetek magyar szinkronos előzetes /trailer/


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valóban. De úgy tűnik ez is egy Avatarhoz hasonló sztorival bír. Mondjuk a világ amit alkottak gyönyörű. A régi kaland/játék könyvek jutnak róla eszembe.

  2. PFúú nem tudom eldönteni, hogy mit várjak tőle. A Trailer rohadt látványos ez tény, szépet alkottak, de milyen lesz tartalmilag, kiderül. Viszont, még nem tudom eldönteni hogy Travis Flimmelnek, most télleg jobban áll Hujber Ferenc szinkronnak vagy csak megszokásból mondom, de fura volt Fekete Ernő Tibor, de majd kiderül, hogy majd a végleges ki lesz, meg milyen. Kiváncsi leszek rá, a játékokat nem ismerem szóval számomra bármi lehet benne 😀

  3. Engem meg nem gyozott meg! Nekem hianyzik a fajok h legalabb bemutassak oket, de meg csak szenvednek az emberekkel meg az orkokkal. De viszont az orkok eddig faszak. Meg jo lenne erezni a ket ellelseg kozotti allando harcot

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ