Harmadnaposok magyar előzetes

7
278

HarmadnaposokNem titkoltan a Másnaposok sikerére építve készítették el az Ausztrálok a Harmadnaposok című vígjátékot, a recept legalább is szinte teljesen ugyanaz, mindössze az események nyúlnak át a katasztrófálisra sikerült legénybúcsút követően még az esküvőre is, valamint tigris – illetve a második részben majom – helyett pedig egy birkát kapunk. Magyar bemutató: 2012. július 19.
Tartalom: David és Mia (Xavier Samuel és Laura Brent) egy nyaralás alatt szeretnek egymásba, egy héttel később pedid Dávid el is jegyzi szíve választottját, és néhány napon belül már az esküvőt is meg szeretné tartani. David hazaugrik gyorsan Angliába, és három jóbarátjával együtt elindulnak Ausztráliába hogy megtartsák a legénybúcsút és másnap a lakodalmat… © filmtrailer.hu


Harmadnaposok magyar előzetes /trailer/Harmadnaposok film adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remek film lesz. De nem tetszik, hogy lenyúlták a Másnaposok koncepcióját. Csodálkozok, hogy még nem lett belőle plágium. Jó lesz de akkor is. A siker érdekében miért kell egy létező sztorit lenyúlni?

  2. Clony: A létező sztori lenyúlását még több száz filmre lehetne mondani.Csak hogy a legfrissebbet emeljem ki a sok közül,Pókember.Már készült belőle 3,meg rajzfilm,meg sorozat,de idén ismét elkészült egy hasonló,ami történetében nagyon hasonlít a 2002-es első Pókember mozifilmre.Ez az álomgyár,ez Hollywood,mindent lenyúlnak,újraforgatnak,stb.Ezt a filmet is megnézem,pedig láttam mindkét másnaposokat,de szinte biztos,hogy ez az Ausztrál változat is ad annyit,hogy másfél óráig kikapcsoljak és csak ennyi kell,nem igaz? Szóval várjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..