Hardcore Henry trailer

2
1416

Ugyan nem új dolog az úgynevezett szubjektív kamerakezelés alkalmazása a filmekben – legutóbb pont az Agyas és agyatlan című akcióvígjáték előzetesében láthatunk ilyet, de említhettük volna az Asszony a tóban Raymond Chandler-klasszikust 1947-ből vagy az Enter The Void egyedi atmoszférájú Gaspar Noé filmet – amikor a főszereplő szemszögéből látjuk a történéseket, de egy non-stop, faltól falig akciófilmet videójátékos FPS nézetben még nem igazán csináltak. Kérdés, hogy kell-e ez nekünk?!
A sztori látszólag nincs túlvariálva: mindent egy Henry nevű fickó szemszögéből láthatunk, aki visszatér a halálból, de nem emlékszik semmire. Megpróbálja megállapítani a saját személyazonosságát és kiszabadítani a feleségét egy hadúr markából, aki biotechnológián alapuló katonák kitenyésztésén fáradozik.
A Hardcore Henry az elsőfilmes Ilya Naishuller szerelemgyereke, és olyan sztárokat sikerült megnyernie a produkcióhoz, mint Tim Roth és Sharlto Copley. A film már megjárta tavaly a Torontói Filmfesztivált, idén április 8-án kerül bemutatásra az Egyesült Királyságban és az USÁ-ban. Magyar bemutató még nincs.

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ