Hogy mit csinálnak Muppeték, ha nincsenek közelben a gyerekek? Ki tudná ezt jobban, mint a muppetek megalkotójának, Jim Hensonnak a fia? A Haláli bábjáték nem igazán a tisztelet, inkább az ellenkezőjének a lerovása az édesapa emléke előtt, legalábbis így értelmezhetjük Brian Henson korhatáros vígjátékát. Figyelem! E videó megtekintése előtt tessék minden gyerkőcöt jó messzire elzavarni a közelünkből, mert garantáltan megállnak a fejlődésben. Nekünk meg már úgyis mindegy!
Tartalom: Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek – nem túl nagy harmóniában – , a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán. A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízióműsor, a “Boldog bábok bandája” – botrányoktól nem mentes – szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük.
Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben porzik a koko, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek. Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik…
A filmet nyár végén láthatjuk a hazai mozikban.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..