A Halálfutam egyike a DVD-re száműzött, ám ennek ellenére egész szép rajongótáborra szert tett franchise-oknak. A sorozat legutóbbi része a 2013-as Halálfutam: A pokol tüze volt, ám hamarosan már érkezik a 4. rész is, amelyben a készítők minden idők legvadabb és legvéresebb Halálfutamát ígérik a nézőknek.

Halálfutam 4-ben egy elhibázott támadást követően a kommandós Connor Gibson (Zach McGowan) egyetlen céllal szivárog be a maximum biztonságos szövetségi börtönbe: hogy benevezzen az illegális Halálfutamra és kinyírja annak legendás alakját, Frankensteint. Connor beszervezi a csapatába Baltimore Bob-ot (Danny Glover) és Lists-et (Fred Koehler), és váratlanul beleszeret a gyönyörű csaposlányba, Jane-be (Christine Marzano). Connor-nak immár a saját életénél is több lesz a tét a brutális versenyben, ahol nincsenek se szabályok, sem kijelölt utak, sem félelem.

Halálfutam 4. 2018. január 30-án érkezik DVD, Blu-ray és digitális változatban, és a rajongóknak egyúttal lehetősége lesz begyűjteni a teljes, négy részes gyűjteményes kiadást is.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..