Ha túl messze van november – itt a kamerás Warcraft előzetes

1
442

Warcraft_Orgim2Mint közismert, a Comic-Con-on már levetítettek egy előzetest a rajongóknak a Duncan Jones rendezésében készülő Warcraft filmez, aminek aztán ki is került egy telefonnal felvett változata az internetre, majd a stúdió gyors közbeavatkozásának köszönhetően a legtöbb videómegosztóról és nagyobb filmes oldalakról pár óra múlva le is lett törölve.
Bár nem vagyunk hívei a kamerás változatok publikálásának, megértjük, hogy november még rohadt messze van, úgyhogy közzétesszük az ominózus videót, amiben a Hulkot megszégyenítő testalkatú orkok egy dimenziókapun keresztül indítanak támadást az emberek ellen.
Elég rossz minőségű anyagról lévén szó, nehéz véleményt formálni a végső látványról, de a most közzétett videó nagyjából azt a szintet hozza, amelyet bármelyik Blizzárd intóban tapasztalhatunk (ami mondjuk azért elég jó.)


Warcraft előzetes /Comic-Con 2015, kamerás/




1 hozzászólás

  1. Annak ellenére,hogy játszottam régen a játékkal, totál unalmas volt már a bemutató is…és ezen a HD képminőség sem segítene. Óriási csalódás számomra ez az Avatar szintű bugyutaság full CGI-be. 🙁 Ez egy bővített blizzard ingame részlet lesz, ahogy a trailer-ből kitűnik.

    WoW fanoknak meg gyerek lelkű felnőtteknek majd biztosan tetszik, részemről már DVD-n se nézős,nem hogy moziba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ