Guardians trailer – Megérkeztek az orosz Bosszúállók

3
3303

A teljes előzetes is megérkezett a Guardians című orosz szuperhősfilmhez, amit nyugodtan tekinthetünk Oroszország válaszának a Bosszúállókra. Bár a Marvel/DC vonalon szocializálódott képregényrajongók valószínűleg elég furán fognak nézni egy gépágyúval hadonászó medveemberre, mindent összevetve egész korrekt kis alkotásnak tűnik. A kis csapat tagjai a következők:
Földember: A Föld elemnek mindennemű manipulációjára képes, óriási sziklákat hajigál, földrengést idéz elő, szakadékot nyit a földben etc. Saját testét is képes kövé alakítani, igen erős páncélzatot és pusztító erejű kőkarokat növesztve magának.
Vadember: Egyfajta “vérmedvének” is tekinthető, részben és teljes egészében is képes medvealakot felölteni. Ereje teljes medvealakjában a legnagyobb, és előszeretettel szaggatja ellenfeleit apró darabkákra. Speciális öltözete egy minigun-t is tartalmaz, amit az előzetesben láthatunk is működés közben.
Szélember: A harcművészetek és a pengék mestere. Elsődleges fegyvere az előzetesben is látható félhold alakú ikerpenge, amellyel akár autókat is ketté tud vágni. Fizikailag jóval erősebb és ügyesebb az átlagosnál, a legerősebb képessége azonban emberfeletti gyorsasága, amivel szinte úgy tűnik, teleportálni képes egyik helyről a másikra.
Víznő: Elképesztő hajlékonysága és ügyessége miatt akrobatikus és harcművészeti képességei is kimagaslóak. Képes a vízen járni, méghozzá gyorsabban, mint bármilyen ismert lény. Mindenféle hőhatásnak ellenáll, és akár vákumban is képes túlélni. Testét képes vízzé alakítani, amit aztán kedvére tud támadó vagy védelmi célokra felhasználni.
A film valamikor jövő februárban lesz bemutatva az orosz mozikban, a nemzetközi premier valamikor ősz környékén várható.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ