Freelancers korhatáros trailer

5
238

Freelancers_dvdMegérkezett az előzetes a Freelancers akcióthrillerhez, amelyben a rapperből aktorrá vált 50 Cent nem kisebb színészekkel szerepel, mint Robert De Niro és Forest Whitaker.
A sztárt hamarosan Bruce Willis társaságában is láthatjuk, ugyanis jövő hónapban jelenik meg DVD közös filmjük, ami a Felültetve magyar címet kapta.
A Freelancers-ben 50 Cent egy New-Yorki rendőr fiát alakítja, aki két legjobb barátjával együtt végzi el a rendőrakadémiát. A diplomaosztó után édesapja korábbi partnere, Vic Sarcone (Robet De Niro) kapitány szárnyai alá kerülnek, akinek jól kiképzett elit egysége nem egészen az egyenes utat járja.
A rendező Jessy Terrero, aki 50 Cent Soul Plane és Gun filmjeit is dirigálta.
DVD megjelenés (USA): 2012. augusztus 10.


Freelancers korhatáros előzetes /trailer/5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Úgyérzem, hogy megtekinthető kis film lenne… Deeee 50 Cent miatt lehet kihagyom. Ő nem színész, hanem repper. Miért kell mostanában már keverni a 2 szakmát? (Disney-s cuccoknál már így megy egy ideje!) Forest, és De Niro miatt azért adok egy neki egy esélyt! Remélem fiftinek nem lesz sok köze a filmhez..

  2. ez a De Niro már nem az a De Niro.részemről az utolsó igazi De Niro mozik a Heat és a Casino.ez a 50fillér amugy vállalhatatlan még ha biznisz is az egész.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..